torstai 8. tammikuuta 2015

Järjestäytymiskokous 2015

Kerhon johtokunta piti järjestäytymiskokouksen torstai-iltana 8.1.2015. Kokouksessa valittiin varapuheenjohtajaksi ja rahastonhoitajaksi Esa-Matti Suuronen. Jukka hoitaa pj:n pestin lisäksi sihteerin tehtävät. Toimi- ja vastuuhenkilöiden luettelo on päivitetty kerhon sivuille.

Kokouksessa päätettiin aloittaa hyppykausi heti kelien salliessa, mahdollisesti jo helmi-maaliskuun vaihteessa. Toiveena on, että kevätkokoukseen 7.3. Kaijalaan voisi osa porukasta saapua ilmojen teitä fleeraten jäälle.

Kurssittaminen uusille oppilaille aloitetaan maaliskuun toisella viikolla, kurssin info on tiistaina 10.3. luultavasti Dynamossa, missä viime kaudenkin kurssi-infot pidettiin. Kursseja järjestetään elokuulle asti ja vanhan käytännön mukaan aina kuukauden ensimmäisellä viikolla. Kurssien hinnoittelu päätettiin pitää ennallaan.

Hyppyhinnasto päätettiin pitää viime syksyn tasolla, joskin minuuttihinta pudotettiin eurolla ja on nyt 7 € / min. Kirjanpidon valmistuttua lasketaan vielä toteutuneet kustannukset, joiden perusteella hintoja saatetaan tarkistaa. Hinnathan löytyvät nettisivuiltamme. Päätimme myös jatkaa viimevuotista käytäntöä, että tapahtumia lukuun ottamatta koneesta hyppää vain kerhon jäseniä. Asian aiheuttamat vihan ja katkeruuden tunteet kohdistamme Trafiin, jonka ohjeita tässä asiassa noudatamme.

Pääkoneena on CHQ, jolla lennetään pääsääntöisesti aina. Lisäkoneena, mikäli vuokrasopimus on JLK:ta tyydyttävä, on CEW, jolla lennetään erityisesti pakkolaukaisuhyppyjä, matalia pokia, CHQ:n huoltotauoilla ja ruuhkatilanteissa. Hyppyhinnat ovat molemmilla koneilla samat 2.000 metriin saakka. 3000 metrin puljapokan hinta on 40 € / hyppääjä.

Pilotteja on listallamme tällä hetkellä kahdeksan ja ainakin Lasse Vainiolle on toimitettu paperit tutustumista varten. Kouluttaminen hyppylentäjäksi tapahtunee kevään aikana.

Päätettiin myös laittaa paperit kuntoon Stc:tä varten, joka haetaan keväällä heti, kun maksuvalmius antaa myöten. Ko. todistuksella saadaan Qepekin maksimilentoonlähtömassa nostettua 70 kg nykyistä suuremmaksi, mikä mahdollistaa viidennen hyppääjän ottamisen pokalle. Käytännössä se tulee vaatimaan jokaisen pokan hyppääjien exit-painojen summan laskemisen ja lastaamisen siten, että painopiste pysyy riittävän edessä. Viides hyppääjä poistuu koneesta pääsääntöisesti 1000 metrissä.

Kuvunkäsittelykurssi ja teemaviikonloppuja eri hyppylajeista organisoidaan, mikäli niille saadaan kouluttajat. Ainakin kupuruttu- ja mahdollisesti FS-viikonloput ovat tavoitteena. Etsitään myös koutsia esim kulmahyppäämiseen, koska siinä on viime vuonna sattunut useita vaaratilanteita mm.vapaassa törmäämisten vuoksi.

Päätettiin myös, että jäsenrekisteristä poistetaan vastaisuudessa tammikuun loppupuoliskolla automaattisesti kaikki kahtena edellisenä vuotena jäsenmaksunsa maksamatta jättäneet. Mahdollisista miinuspiikeistä lähetetään maksukehotus.

Päätettiin nostaa kahdenkymmenentuhannen (20.000,00) euron laina Säästöpankki Optiasta ja uudistaa Keski-Suomen Osuuspankissa oleva kymmenentuhannen (10.000,00) euron luottolimiitti. Kerholle avataan tili säästöpankkiin ja itse kukin voi päättää, kumman pankin tilille jäsenmaksunsa, hyppypiikkinsä yms. maksut maksaa. Tilinumero lisätään kerhon sivuille heti, kun numero on tiedossa.

Päätettiin pantata ilma-alukseen OH CHQ kohdistuvat panttivelkakirjat yhdistyksen luottoja takaavien henkilöiden takauksien vastavakuudeksi. Panttauspäätös vahvistetaan vielä yhdistyksen kevätkokouksessa.

Kerhon maksuvalmius on tyypilliseen tapaan tiukka, mutta nostetulla lainalla ja tilillä olevilla varoilla saadaan erääntynyt Nordea-Rahoituksen laina maksettua pois ja tiedossa olevat muut laskut hoidettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti